OUTSOURCING – MERE END EN UNDERLEVERANDØR

I de senere år har lsm:steel construction indgået samarbejder, hvor kunder har outsourcet dele af deres produktion til lsm:steel construction. Typisk har det drejet sig om større konstruktioner, hvor det har været hensigsmæssigt at lade underleverandøren få en større rolle i projektet. Det har passet rigtig godt til lsm:steel construction. Vi vil gerne tage større ansvar i projekter, og vi finder arbejdsformen optimal, når vi har et meget tæt samarbejde med kunderne, hvor der er plads til at tilbyde de bedste kompetencer for at løse opgaven.

Outsourcing – giver bedre bundlinje

En bedre bundlinje er et væsentligt incitament til at inddrage lsm:steel construction som outsourcingpartner. Det giver økonomisk mening, at gøre det man er bedst til, og her hos lsm:steel construction, er vi meget gode til at producere elementer til store og små konstruktioner, som kunden selv samler. Vores erfaring og kompetencer på området gør, at vi kan producere meget hurtigt og med en optimal præcision i løsningen. Og så leverer vi altid til rette tid, naturligvis.

Mere ansvar, tak

At lade andre udføre et arbejde, som man normalt selv gør, kan være en vanskelig beslutning. Det hører vi ofte, når vi taler med eventuelle kunder om dette. I bund og grund drejer det sig om tillid. Kan man stole på at en virksomhed kan udføre arbejdet – til billigere pris og mindst lige så godt kvalitet som en selv? Her hos lsm:steel construction kan vi kun svare ja på det spørgsmål. Vi vil gå meget langt for at levere et produkt i ypperste kvalitet. Det er et spørgsmål om at tage ansvar – og det er vi klar til.