KONSTRUKTIONER

Hjertet hos lsm:steel construction er vores smedeafdeling. Her samles bearbejdede stålelementer fra vores pladeafdeling og bearbejdes, så de færdige emner præcist opfylder de specifikationer opgaven har. Smedeafdelingen kan udføre de fleste former for svejsning – det tilpasser vi alt efter opgavens omfang og art.

Finish og fleksibilitet
Smedeafdelingen hos lsm:steel construction har efterhånden opbygget en meget stor erfaring i at arbejde som underleverandør på større konstruktioner, som ofte færdiggøres hos kunden selv. Det kræver en høj grad af fleksibilitet og gode evner til at arbejde direkte sammen med kunderne. Og det kræver især en høj kvalitet i bedste finish, da vores konstrutionselementer skal være klar til montering, når de afleveres hos kunden.

 

Produktion af eksisterende emner
En del af vores smedeproduktion omfatter desuden enkelt- eller serieproduktion udfra eksisterende emner, som måske er defekte eller trænger til produktforbedringer. Vores erfarne medarbejdere har stor ekspertise på dette område og kan sammen med kunden producere præcist den løsning, der kræves. Hvis der er muligt sørger vi desuden for at udvikle emnet, så levetid, funktion eller kvalitet optimeres.

Herunder kan du se eksempler på konstruktion, såsom chassis (trailer/container/køretøj), stel, vogne, kraner, maskinkabinetter, tanke, containere, stokerkedler, maskinudstyr mm. Klik på  billederne for at læse mere om de enkelte produkter/referencer: 

Eksempler på konstruktion
Certifikat svejsning - Opsvejsede konstruktioner til f.eks. kabinetter, chassis, stel, vogne, trailere, platforme.
Vi udfører certificeret svejsning på både lette som svære materialer. Opsvejsede konstruktioner til f.eks. kabinetter, chassis, stel, vogne, trailere, platforme.
Profil- og kantbukkede alu-paneler til inddækning. En enkelt og effektiv løsning.
lsm:steel construction udfører mange typer profil- og bukningsløsninger. Det kan være enkeltstyk eller små serier til specifikke løsninger, såvel lette som svære materialer. For eksempel profil- og kantbukkede alu-paneler til inddækning. En enkelt og effe
Højstyrke konstruktioner til chassis, trailere, anhængere
herunder motordrevne maskiner der kræver højstyrke materialer
Pladebearbejdning - Profil- og kantbukning af svært gods. Dvs. lange og tunge metalmoduler til f.eks. lifte, kraner og maskinel med høj lasteevne
Vores pladebearbejdningsafdeling håndterer næsten alle typer profil- og bukningsopgaver. Denne type løsninger sparer svejsetid og monteringstid og er dermed ofte en mere konkurrencedygtig og stærk løsning. Pladebearbejdning - Profil- og kantbukning af svæ
Tanke og beholdere til eksempelvis fødevare-, kemikalie- og bryggeribranchen
Vi producerer tanke, beholdere, containere, kabinetter, borde mm. til fødevare-, kemikalie- og bryggeribranchen – hvor præcision, hygiejne og rengøringsvenlighed er afgørende.
Opsvejsede konstruktioner til tunge metalkonstruktioner
Mange konstruktioner kræver særlige materialer og særlige svejseteknikker. Dem råder lsm:steel over og det betyder at kunder kan få konstrueret og monteret selv meget komplekse og belastningskrævende produkter og moduler.
Snegl/fremføringssystem til eksempelvis træpillefyr eller fødevareproduktion
lsm:steel construction producerer også flere typer fremføringssystemer til brædselsfremførere (træpiller, flis mm.), fødevareindustri- og produktion. Fælles for dem er at vi fremstiller dem efter kundernes tegninger og specifikationer.
Specialløsninger – F.eks. her et rundvalset svøb til en støbeform
Specialløsninger er ofte enkeltstyk i et særligt design. Kan lsm:steel construction det? Ja, i mange tilfælde finder vi en rigtig god måde at producere emnet på – efter kundens tegning. For eksempel som vist her støbeforme med et rundvalset metalsvøb.
Container/sorteringsanlæg f.eks. til fødevareproduktion
Vi producerer container/sorteringsanlæg, der anvendes til sortering, pakning, emballering f.eks. til opfyldning af sække, kasser mm. – specielt konstrueret udfra kundens tegninger og specifikationer.
Pladebearbejdning - Vores fleksible højkapacitet pladeafdeling betyder, at vi kan levere i serier i en høj kvalitet – og til tiden
lsm:steel construction producerer inden for pladebearbejdning lister, paneller, inddækninger, kabinetter i metal. Vores fleksible højkapacitet pladeafdeling betyder, at vi kan levere i serier i en høj kvalitet – og til tiden.
Overfladebehandlet metalkomponenter og maskindele med stor slidstyrke og bæreevne, som leveres korrekt og til tiden direkte til kundens montageafdeling, hvor der fremstilles avanceret maskinel
Højstyrke konstruktioner til chassis, trailere, anhængere og herunder motordrevne maskiner der kræver højstyrke materialer
lsm:steel construction producerer flere typer understel til små som store maskiner, motorer, lifte mm.
Vi laver eksemplarer i letmetal til hurtigt at kunne monteres og afmonteres. I dette tilfælde valsning af buede specialprofiler til skiltepylon.
Chassis til pålæsning og transport af tanke, containere og andet tungt.
Kraftige beslag, der er skåret og bukket, holder til de mest krævende belastninger